Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На початку 2018 року в Детройті відбудеться прем҆ єра Honda Insight Prototype

На міжнародному автосалоні у американському місті Детройт ми побачимо не тільки серійну версію нової Honda Accord а і прототип майбутнього електромобіля на його базі під назвою Honda Insight. Третє покоління моделі Insight з'явиться наступного літа і стане одним з найсучасніших елекромобілів цього року. Новачок продемонструє всі можливості японського бренду Honda у сфері автомобільних іновацій та технологій.

З офіційних джерел вже відомо, що в 2018 році моделі Insight та CR-Z Hybrid Coupe покинуть європейський ринок. Разом з тим, є сподівання що неофіційні дилери продовжать поставки цих економічних автомобілів до Європи. Але повернімося до новачка, адже всім цікаво, що нового запропонують японці і які нові технології отримає цей комфртабельний лайнер. Почнімо з зовнішнього вигляду, так сучасний Insight отримав фірмовий стиль екстерьєру, який наближений до нового покоління седану на ім҆ я Accord.

Перші зображення Honda Insight дають уяву яким може бути комфортний та сучасний автомобіль майбутнього. Двох об҆ ємний кузов нового Insight виглядає збалансовано та цікаво. Виробник стверджує, що в салоні знайдеться місце одразу пять҆ом дорослим пассажирам. Під капотом новачка встановлений гібридний силовий агрегат, який складається одразу з двох моторів та має назву Intelligent Multi Mode Drive. До складу трансмісії i-MMD входить повний привід та автоматична коробка перемикання швидкостей. 

Інтерьєр нової Honda Insight випромінює свіжість та позитивний настрій. Робоче місце водія оформлено з урахуванням потреб сімейного драйвера. Є надія, що нарешті виробник підніме якість матеріалів обробки салону до рівня конкурентів. Загалом, панель приладів та торпедо виглядають переконливо та сучасно.

Незважаючи на те, що наступна генерація Insight не буде глобальною моделлю, Honda готує глобальний поштовх до електрифікації. Нова концепція спрямована на створення моделей з електричними силовими установками. До 2030 року в Honda збираються повністю електризувати власні автомобілі…

 

 

 

03.01.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На початку 2018 року в Детройті відбудеться прем҆ єра Honda Insight Prototype

Політика конфіденційності